dissabte, 6 de setembre del 2014

PEDAL MEDIEVAL 2014 - GUISSONA - LA SEGARRA

Ja us podeu inscriure a la Pedal Medieval 2014. Enguany tindrà uns 110 Km. amb sortida a Guissona - La Segarra i la  possibilitat de retallar per on vulgueu després de dinar. 

La ruta tindrà dues parts ben diferenciades: la primera, amb força desnivell  i alguns corriols tant de baixada com de pujada, passant  per Florejacs, Les Sitges, Ribelles, Sanaüja (aquí esmorzarem), Biosca, Torà i Ivorra, on farem la parada per dinar, més o menys 70 km;  la segona més suau de 40 km. i gairebé sense corriols que passarà per Ferran, Malacara, Sant  Ramon, Les Olugues, Castellnou d’Oluges, La Cardosa, Montcortés, L’Aranyó,  Hostafrancs, Santesmasses,  Torrefeta i Guissona.

La ruta guadeix de paisatges medievals impressionants de La Segarra, on podreu descobrir des de l'exterior les vistes dels castells de Florejacs, Les Sitges, Ribelles, Sanaüja, restes del de Biosca, Torre d'Ivorra i, per la tarda també els Castells de Malacara, Les Oluges, vistes de Montfalcó Muralllat, Montcortès i l'Aranyó.

El tema avituallaments ho farem com l’any passat: per esmorzar cadascú portarà  les seves barretes i el seu esmorzar i pararem al bar de Sanaüja. El dinar ens el faran a Ivorra, la següent parada llarga  serà a Sant Ramon o a les Oluges, segons les cames.

Enguany tots els socis del club que ho vulguin poden portar convidats per fer la ruta amb nosaltres, com més serem millor, tenint en compte que no podem passar de 35 o 40 persones pel tema capacitat del local per dinar.

Per apuntar-vos a la ruta ho podeu fer  a l'enllaç següent. Teniu de plaç fins dimecres dia  17, però si ho feu abans faciliteu la feina a l'organització.
Organitzar no és fàcil, facilitem-ho. 

Gràcies.

Anima’t i vine, TU POTS.

Inscriu-te:
http://doodle.com/fnyds2btwkig88ic


   Vista del Castell de Les Sitges - La Segarra, un dels paisatges idíl.lics de la pedal medieval.


     Imatge d'arxiu de la pedal medieval d'anys anteriors, a les restes del Castell de Sanaüja - La Segarra


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada